Project
Connection — workplace of the future

Category 
Best Project of Public Building or Facility

About the project
At the construction site, there already is a building that is to be extended with the block designed. Authors of the project intend to connect the existing building, which stands for the past, with the new volume, which stands for the future, with galleries and public spaces. Intramural ramps and stairs are located in the outer enclosure of the building, lit with both natural and artificial light. Some of the stairs can take you to flat green roofs of the new blocks. Slopes of the ramps ensure unhampered access for the disabled, as the workplace of the future has to guarantee equal rights for anyone willing to work and do the world good.

Location
Kazan, Russia

Project design year
2021

Project website
https://archbiennale.ru/

Applicant and authors of the project
KLAUZURA, architectural bureau

Project status
Design concept

Like the project? Vote and help it win the People's Choice Award!
Voting rules

0