Project
Qubity

Category
Best Implemented Creative Space Design

About the project
This coworking zone features assertive urbanist style that resembles Marvel comics – neon, glass, concrete, zigzag lines, and contrasting vivid hues. The interiors are full of natural plants, bearbrick figurines, and brightly colored pipes, valves, and chains. The light zigzag on the ceiling makes it even more vibrant, and patents on the glass partitions of the studies fence their residents of pubic traffic.
At the same time, the lounge zones are more tranquil, featuring Bali and camping styles.
The project includes an amphitheater with 30 seats, an openspace, 24 smart offices seating 2 to 7 people, few conference rooms, and Skype cabins with noise suppression.

Location
Moscow, Russia

Project implementation year
2020

Applicant and authors of the project
Radical design, architectural studio

Like the project? Vote and help it win the People's Choice Award!
Voting rules

6