Project
Renovation of the 19th century cornhouse

Category 
Best Project of Public Space by Student

About the project
The facility stands at the aquiferous slope with streams and various plants. It comprises five warehousing facilities dating back to the 19th century, listed by the state and lying in ruins.
The designer suggests dividing this site in two – the public space will comprise an exhibition facility, a restaurant, commercial premises, offices, recreation sites, viewing platforms, and a park. The 2nd section will be used to locate a SPA, a fitness house, and a hotel.
The project complies with all the restrictions in effect at the site and offers renovation of the site, arrangement of comfortable modern facilities and retaining of the natural landscape and the listed building.

Location
Rostov-on-Don, Russia

Project design year
2022

Extra visual materials (photos, videos etc.)
https://disk.yandex.ru/d/-EUBLeLldzM7RA

Applicant and author of the project
Yulia Babich

Like the project? Vote and help it win the People's Choice Award!
Voting rules

35