Project
RESIDENCE BY

Category 
Best Project of Private Residence

About the project
The house was designed for Curitiba. The pool and wooden deck were designed to allow integration with the current leisure area, much used by the family.
The large openings allow natural lighting throughout the social area, while the pergola brings warmth to the balcony, as a complement to the landscaping and the concrete volume.

Location
Curitiba, Paraná, Brazil

Project design year
2021

Project website
https://www.behance.net/gallery/127077399/CGI-RESIDENCIA-BY

Applicant and authors of the project
STUDIO IE

Status of the project
Under construction

THE ONLINE VOTING IS COMPLETED.
Thank you for your participation and support of the nominees! The laureates and finalists of the Premio del Pubblico (People’s Choice Award) were announced on November 15. 2022.

1