Project
Residential Estate in Izhevsk

Category 
Best Project of Building or Facility by Student

About the project
The shape of the house is conditioned by its location. The corner façade outlooks the road, and the highest section stands behind the others not to interfere with the general view.
Pergolas at the stylobate connect the yard premises with the street and bring commercial premises into focus. Another highlight is the glass lobby with the green wall inside.
Play and sport grounds along with leisure zones are designed at the stylobat accessible from the 2nd floors of the buildings, which makes them private to a certain extent. The parking zone is concealed within the stylobat, and the guest car lots are designed along the driveways.

Location
Izhevsk, Russia 10 лет Октября

Project design year
2021

Applicant and author of the project
Daria Armenshina, student of Kalashnikov Izhevsk State Technical University М.Т. Калашникова.

Like the project? Vote and help it win the People's Choice Award!
Voting rules

0