Project
ROOM 09

Category 
Best Implemented Apartment / Private House Interior Design Project

About the project
A space feels connected to each other, limited by a glass partition and then reflected through the mirror. Makes the room feel spacious with an area of only 50 sqm.
The apartment is located across from the building where the owner works. Serves as resting place because of the close location. The decoration deliberately does not use of lot of ornaments, so the space feels light.

Location
Jakarta, Indonesia

Project implementation year
2021

Project website
https://www.getsarchitects.com/project/room-09/

Extra visual materials (photos, videos etc.)
https://www.youtube.com/watch?v=oLEgUYEYGkw

Applicant and authors of the project
GeTs Architectsarchitecture studio based in Jakarta, Indonesia. Founded by Gerard Tambunan who known as an architect that has great concern for soul of space in his works. Our projects ranging from residential, office, villa, commercial building and education building. We always try to undertake innovation designs which adjust the situation and the limitedness we found.

Other participants
Photos by Fernandogomulya

Like the project? Vote and help it win the People's Choice Award!
Voting rules

0