Project
The interior of Tabris supermarket in Sochi

Category
Best Implemented Interior Design Project for Public Space

About the project
The supermarket is located in a residential area away from tourist areas.
Spatially, it is designed to evoke a light and airy indoor market in a seaside town. The departments are positioned as individual retail stalls located along the perimeter, and the central aisles form wide alleys. Each department has its own unique design: the Meat and Grill is black and red; the Fish and Seafood is a gleaming grid with illumination reminiscent of the northern lights; the Fruit and Vegetables is a wooden structure; the café’s counter is faced with glossy sea-green tiles.
The surface of the floor and the walls is covered with porcelain stoneware with a delicate pattern of large-format stones.

Location
Sochi, Krasnodar Region, Russia

Project implementation year
2021

Extra visual materials (photos, videos etc.)
https://www.dropbox.com/sh/vcfpn3hergudq17/AADxbyakOkSDeAM4uNy2YVCoa?dl=0

Applicant and authors of the project
Project, architectural bureau

THE ONLINE VOTING IS COMPLETED.
Thank you for your participation and support of the nominees! The laureates and finalists of the Premio del Pubblico (People’s Choice Award) were announced on November 15. 2022.

4