Project
Aquatoria entertainment and relax center

Category 
Best Implemented Interior Design Project for Public Space

About the project
The bureau designed some of the procedure, massage, SPA rooms and furniture solutions for this water complex. All the surfaces in the clay room are finished with natural clay. Pillows of natural linen are stuffed with meadow hay. The atmosphere here helps concentrate on relaxation.
The greenstone room with a large heated pedestal in the center is finished with natural basalt and black tuff.
The SPA comprises four rooms intended for various procedures. Lack of gloss and decoration elements helps the visitors focus on their bodies and sensations. Only natural materials were used – basalt and tuff for the floors, concrete for the baths, and wood for the furniture.

Location
Vladivostok, Russia

Project implementation year
2022

Project website
https://www.instagram.com/aquatoria_relax/

Extra visual materials (photos, videos etc.)
https://drive.google.com/drive/folders/10Y7OzwmFGSRzQX4pezX_EsxFtfsmImyk?usp=sharing
https://drive.google.com/drive/folders/1rHG88LmowCw_MQAmLfGwhIEDcmgs1uxU?usp=sharing

Applicant
Da-sein Bureau

Like the project? Vote and help it win the People's Choice Award!
Voting rules

5