Project
Club apartment house

Category

Best Project of Residential or Multifunctional Estate

About the project

People can life, work, and rest here, as well as enjoy top quality service. Inspired by rice fields and built with the best of the building and natural materials, the linear architectural elements are smoothly integrated into the Bali landscape.

The highlights of the interiors are chrome-plated and corrugated glossy metal elements at the stairs and in the bar, various backlighting scenarios, as well as LED lamps integrated into the swimming pool. During the night, they create the Milky Way effect.

Besides the living quarters, there will be a coffee shop, a restaurant, a co-working zone, a SPA center, a gym, an outside workout zone, a swimming pool with a bar, and various leisure sites.

Location

Bali, Indonesia

Project design year

2023

Applicant and author of the project

Geometrium

Project status

Under construction

2023 USERS’ ONLINE VOTING IS COMPLETED.

Thank you for your participation and support of the nominees!

List of the laureates is available here.

0