Project
Children’s education center in Toksovo

Category 
Best Project of Building or Facility by Student

About the project
The designed center is located in the Leningrad Region, at the Hepojärvi Lake. The site has low slope towards the water, and it inspired the author to design a curved beautiful pedestrian walkway from the site to the cape. The three-storey building for all-year living and the school are designed at the site. The residential unit comprises five blocks with independent entrances, each of them intended for one class.
The school is located along the walkway, repeating its curve. The elementary school sclasses are designed on the 1st floor along with the first aid post and the canteen.
The sports block is an independent unit connected with the main building by three overpasses.

Location
Toksovo Village, Leningrad Region, Russia

Project design year
2022

Extra visual materials (photos, videos etc.)
https://drive.google.com/drive/folders/1LAT4eloVThZ9SN1aopAWsMfei86ytmwq?usp=sharing

Applicant and author of the project
Alexandra Rau, Master of Architecture

THE ONLINE VOTING IS COMPLETED.
Thank you for your participation and support of the nominees! The laureates and finalists of the Premio del Pubblico (People’s Choice Award) were announced on November 15. 2022.

19