Project
Galileo Galilei Restaurant

Category 
Best Implemented Interior Design Project for Public Space

About the project
This project has resolved the challenge of fitting out a cubic space of very small dimensions (5 x 5 x 5 m) as a restaurant room, enhancing its vertical dimension by means of a barrel vault that envelops the space and resolves the acoustic conditioning. A large glass wall breaks up the fourth façade of the restaurant, incorporating the garden in front of it and overflowing the interior towards the street.

Location
Mairena del Aljarafe, Sevilla, Spain

Project implementation year
2021

Project website
https://t10team.com/portfolio/restaurante-galileo-galilei/

Applicant and authors of the project
T10Team.
Specialisation. Vanguard. Art and technique. A human team. Important projects. Awards and acknowledgement. Everything was compressed in our dreams but, with the proper talent brought together, with the teamwork, with the right sponsorship, and specially with the confidence of our clients, it is a tangible reality after 10 years of our beginning.

Like the project? Vote and help it win the People's Choice Award!
Voting rules

0