Project
JMR

Category 
Best Implemented Project of Public Building or Facility

About the project
The property is organized around a main circulation axis, framed from the access to it, which directs you as a visual finishing to the reception of the offices where we find wooden details and lighting details in warm light, which They make us feel comfortable as soon as we enter the property, from there, the offices are organized around the reception. Going up the stairs we first find a visual finish of Saint Thomas marble, and as soon as we turn around to continue climbing we find another visual finish: a main hall with wooden details, warm lighting and natural ornamental plants continuing with the same calmness that spaces cause us. Through this lobby on the upper floor we have access to the offices that are organized around this space, functioning as the main space to circulate between the different offices. Once inside the offices, we find visual finishes in each of them made of Saint Thomas marble stone.

Location
Morelia, Mexico

Project implementation year
2023

Extra visual materials
https://drive.google.com/drive/folders/1SO-YTlpRYgXje9_s9X2-X3JuXxKfKzPH?usp=sharing

Applicant
Dehonor Arquitectos

Author of the project
Dehonor Arquitectos

Other participants
Photography: @cristian_nunez_dehonor

Status of the project
Implemented

2023 USERS’ ONLINE VOTING IS COMPLETED.

Thank you for your participation and support of the nominees!

List of the laureates is available here.

0