Project
House in Jurmala

Category 
Best Implemented Project of Private Residence

About the project
Both the local landscape and climate determined this house’s layout. Standing between ancient pines, it outlooks south. The concrete texture of the walls and the picturesque landscape complement each other. The inside green court separates the bedrooms from the public area of the house, which comprises two differently levelled volumes. The lower one includes children’s and guests’ rooms, and the higher one — the living room, the dining room, the kitchen, and the master bedroom.

Location
Jurmala, Latvia

Project implementation year
2022

Project website
https://ru.chado.pro/architecture/private-house-in-jurmala-latvia

Extra visual materials
https://disk.yandex.ru/d/zDgW_33PMzJydg

Applicant and authors of the project

Chado — international architectural studio

Project status
Implemented

2023 USERS’ ONLINE VOTING IS COMPLETED.

Thank you for your participation and support of the nominees!

List of the laureates is available here.

10