Project
Private villa in Stavropol

Category
Best Project of Private Residence

About the project
The design of the house is a response to the hot climate and the austerity of the steppe landscape. The site has a five-meter height difference hence the house’s multi-level structure.
The natural slope and the L-shaped house make up a private courtyard. It houses a terrace with a swimming pool, sun loungers and a cozy seating area by the outdoor fireplace.
The total area of the building is over 1500 sq. m.

Location
Stavropol, Russia

Project design year
2021

Extra visual materials (photos, videos etc.)
https://disk.yandex.ru/d/GjIh1Z3oajOmtw

Applicant and authors of the project
AXIS, architectural bureau

Project status
Under construction

THE ONLINE VOTING IS COMPLETED.
Thank you for your participation and support of the nominees! The laureates and finalists of the Premio del Pubblico (People’s Choice Award) were announced on November 15. 2022.

0