Project
Reconstruction of New Holland

Category
Best Project of Public Space by Student

About the project
The project aims to create a public and museum space adapted for exhibition and educational uses on the island of New Holland.
It uses the basement spaces of the existing historical buildings and provides for the organization of a pedestrian zone at the level of the basements along the inner perimeter. The eastern and southeastern buildings will function as a gallery and an educational center for museum staff. The southern building will house a theater with a transformable stage and hall spaces, and various theater studios.
The western building will be repurposed as a hotel with a transparent ceiling of the courtyard.

Location
New Holland Island, St. Petersburg, Russia

Project design year
2020

Applicant and author of the project
Elena Vasilieva, Anna Kopeina, students of the Moscow Architectural Institute

THE ONLINE VOTING IS COMPLETED.
Thank you for your participation and support of the nominees! The laureates and finalists of the Premio del Pubblico (People’s Choice Award) were announced on November 15. 2022.

0